Ylelle lisätaajuuksia ja tehonkorotuksia

kirjoittanut

kategoriassa

Yle-logoYle Radio Suomen maakuntaradioiden kuuluvuus muuttuu paremmaksi Keski-Pohjanmaalla, Pohjanmaalla ja Inarin Saariselällä ensi viikolla, kun uudet taajuudet ja lähetystehot otetaan käyttöön. Myös Yle Puheen kuuluvuus vahvistuu Inarissa, kun uusi taajuus aloittaa. Radio Suomi ja Lapin Radio alkavat kuulua Saariselällä taajuudella 91,5 MHz 25. elokuuta alkaen. Samalla Kaunispään radioasemalla aloitetaan Yle Puheen lähetykset taajuudella 100,1 MHz.

Radio Suomen ja Radio Keski-Pohjanmaan kuuluvuus paranee entisestään Evijärven, Kokkolan ja Pietarsaaren alueella 27. elokuuta, jolloin tehonkorotukset otetaan käyttöön. Radio Suomea on lähetetty näillä paikkakunnilla kevään ja kesän ajan 50 watin teholla. Tehoja korotetaan Evijärvellä (90,7 MHz) kolmeen kilowattiin, Kokkolassa (87,6 MHz) yhteen kilowattiin ja Pietarsaaressa (96,0 MHz) 200 wattiin.

Radio Vegan ja Radio Vega Österbottenin tehoa korotetaan Pietarsaaren taajuudella 98,5 MHz.

Mediamonitori – Digita


Kommentit

Yksi vastaus artikkeliin “Ylelle lisätaajuuksia ja tehonkorotuksia”

  1. Mikko Haajamo avatar
    Mikko Haajamo

    😀 Tuleeko Pietarsaaren Vegan taajuudelle yhden kilowattia lähetysteho.