Uudesta palvelusta helpotusta nettiradionälkään

kirjoittanut

kategoriassa

Suomalaisten radioiden kuunteleminen netissä on askeleen vaivattomampaa, kun uusi nettisivusto LiveTaajuus.fi tuo radiokanavat kuultavaksi yhdellä klikkauksella. Palvelussa on jo nyt mukana yli sata radiota eli lähes kaikki suomalaiset nettiradiot. LiveTaajuus.fi on responsiivinen sivusto eli sivu toimii sekä perinteisellä tietokoneella että mobiililaitteilla. LiveTaajuus.fi-palvelussa käyttäjä voi muun muassa kuunnella eri asemia yhdellä sivulatauksella sekä laatia omia suosikkilistoja.

LiveTaajuus.fi:stä kerrotaan, että palvelun yhtenä tavoitteena on myös antaa lisänäkyvyyttä pienimmille radiokanaville. LiveTaajuus.fi-palvelua kehittää ja ylläpitää uusi suomalainen startup-yritys Nextweb.

Palvelusta on saatavilla Android-sovellus. iOS ja Windows Phone -laitteille sovelluksia ei vielä toistaiseksi ole.

Mediamonitori