Radio Liekki loimuaa Kirjurinluodosta

kirjoittanut

kategoriassa

Palokuntanuorten VIKSU 2014 -suurleirin tapahtumaradio Radio Liekki aloittaa lähetykset ensi viikonloppuna Porin Kirjurinluodolla. Viikon ajan äänessä oleva leiriradio lähettää viihdettä ja asiaa noin kolmelletuhannelle leiriläiselle ja leirialueen lähiympäristön asukkaalle taajuudella 91,3 MHz. Radio Liekin toiminnasta vastaa Länsi-Suomen Pelastusalan Liitto, joka on myös valtakunnallisen suurleirin järjestäjä.

Radio Liekki lähettää ohjelmaa päivittäin kello 6.00-22.30. Lähetyksiä tekee kymmenen toimittajaa, jotka ovat leirillä toimihenkilöinä. Radio Liekin ohjelmistossa on musiikkia, haastatteluja ja keskustelua. Kanava toimii myös leirin kuulutusjärjestelmänä. Ohjelmaa lähetetään myös ruotsiksi ja englanniksi, sillä leirille osallistuu ulkomailta noin 130 leiriläistä. Radio Liekin lähetysteho on 45 wattia.

Neljän vuoden välein järjestettävän valtakunnallisen leirin tarkoituksena on tarjota 7-17-vuotiaille palokuntanuorelle koulutusta, yhdessäoloa ja hauskanpitoa. Tällä kertaa Porissa pidettävällä leirillä vierailee myös tasavallan presidentti Sauli Niinistö ja rouva Jenni Haukio. Leiri päättyy 5. heinäkuuta.

Länsi-Suomen Pelastusalan Liitolla on ollut radiotoimintaa myös alueellisilla leireillä. Vuonna 2015 länsisuomalaisten leiri järjestetään Mynämäessä Varsinais-Suomessa.

Mediamonitori


Kommentit

3 vastausta artikkeliin “Radio Liekki loimuaa Kirjurinluodosta”

 1. Kristian avatar

  Korjattakoon uutista sen verran, että lähetys alkaa jo klo 6.00.

  Kristian Hassel, vastaava päätoimittaja

 2. Tero Toivonen avatar
  Tero Toivonen

  Kiitos palautteesta! Kellonaika on nyt korjattu.

 3. Kiva. Mä olin tuolla leirillä ja pääsin kerran haastatteluun 🙂 muuten hyviä ne oliki mut soitti usein samoja lauluja.. 😐