Suviradion juhannus soi kesän kauneutta

kirjoittanut

kategoriassa

Suviradio-logoNetissä lähettävä Suviradio lataa annoksen kesän hittimusiikkia juhannuksenviettäjien iloksi. Toukokuussa lähetykset aloittanut Toivontuottajien kesäradiokanava tarjoaa musiikin erikoisohjelmia juhannusaattona kello 15-21. Tarjolla on tuoreimpia kesähittejä, kuuntelijoiden toivomia rakkaimpia juhannuskappaleita sekä juhannusyön yli jatkuvaa kauneimpien kesäbiisien kirjoa. Lauantain ohjelmassa kuullaan parhaita poimintoja kuluneiden viikkojen ohjelmista.

Suviradion tekemisessä pääkaupunkiseudun seurakuntien sähköisen median toimitus Toivontuottajat luottaa yhteistyöhön Metropolia Ammattikorkeakoulun kanssa. Tänä vuonna kanava aloitti lähetykset toukokuun lopulla. Ohjelmaa kuullaan elokuun alkupuolelle. Suviradio on kesäinen versio jo vuosia toimineesta Jouluradiosta.

– Päiväsaikaan kanavalla soi rippikouluikäisille räätälöity, tuoreen hittimusiikin repertuaari, jota ei muilla radioasemilla vielä soiteta. Iltaa kohden tarjonta rikastuu menneiden vuosikymmenien helmillä. Musiikissamme kohtaavat Punaisen laulukirjan klassikot, Calvin Harrisin Summer ja Kasmirin Vadelmavene, lupaa Suviradion musiikkipäällikkö Jani Kareinen.

Tänä kesänä Suviradio panostaa entistä enemmän ajankohtaisuuteen. Se kuuluu erityisesti arkipäivien juonnetuissa lähetyksissä kello 12:n ja 14:n välillä. Kanavan nettisivuilla on katsottavissa runsaasti nettivideosarjoja. Sosiaalisessa mediassa Suviradio on aktiivinen Facebookissa, Twitterissä ja Instagramissa aihetunnisteella #suviradio.

– Haluamme olla läsnä siellä, missä nuoret liikkuvat. Siksi Suviradio panostaakin tänä kesänä entistä enemmän some-aktiivisuuteen ja kuulijoiden huomiointiin. Perjantai-illat vietetäänkin Toivotaan parasta -toivekonsertin parissa, sanoo tuottaja Ida-Liina Huurtela.

Suviradion studio

Tuottaja Ida-Liina Huurtela ja musiikkipäällikkö Jani Kareinen luovat yhdessä muun toimituksen kanssa kesäisen tunnelman Suviradion kuuntelijoille ja verkkomedian lukijoille (Kuva: Suviradio).

Mediamonitori