Radio Kajaus tuo kotiseudun Helsinkiin

kirjoittanut

kategoriassa

Radio Kajaus -logoHelsingin kaupungin ja Kainuun liiton yhteinen teemavuosi Kainuu Helsingissä alkaa kuulua myös radiotaajuudella pääkaupunkiseudulla, kun Radio Kajaus avaa lähetykset taajuudella 102,0 MHz. Kajaus kuuluu tiistaista 15. huhtikuuta alkaen aina heinäkuun puoleenväliin saakka. Radion lähetyksissä seurataan teemavuoden tapahtumia ja tuodaan tuulahdus kainuulaisesta elämänmenosta pääkaupunkiseutulaisten iloksi. Samalla Kajauksen monipuolinen soittolista saa lisäkuulijoita.

Radio Kajaus on monelle Kainuussa ja muualla Pohjois- ja Itä-Suomessa matkailevalle tai sieltä kotoisin olevalle tuttu kanava. Toimitusjohtaja Aki Karjalaisen mukaan vierailu pääkaupungin radiotaajuudella saattaa houkutella kanavan pariin uusiakin kuuntelijoita.

– Kajaus tunnetaan hyvin eri puolilla ja se liittyy monen lomamuistoihin pohjoisen matkakeskuksissa ja mummolamatkoilla. Olimme juuri ammattilaistuomariston valitsemien viiden finalistin joukossa Vuoden radio -kategoriassa. Eteenpäin askellus on vahvaa ja tavoitteenamme on tarjota kevään ja kesän aikana tietoutta kuuluvuusaslueemme lomamahdollisuuksista myös kesämatkailuun, Karjalainen kiteyttää.

Radio Kajaus kuuluu Kainuun ohella Koillismaalla, Kemijärven ja Rovaniemen ympäristössä sekä Iisalmen seudulla. Nettiradio tavoittaa kuuntelijat ympäri maailman.

Mediamonitori