URHOtv:n ruutu pimenee

kirjoittanut

kategoriassa

URHOtv-logoMaksullinen urheilukanava URHOtv lopettaa lähetyksensä ainakin toistaiseksi taloudellisten syiden takia. Lähetyksiä ei jatketa 1.4. alkaen. Kanavan yrityssaneeraus keskeytetään ja kaikki suunnitellut tuotannot perutaan. Saneeraus keskeytyy, koska URHOtv ei ole saanut talouttaan kuntoon ja toimintaansa kannattavaksi.

URHOtv pyrkii löytämään keinoja toiminnan jatkamiseksi.

– Tilanteemme on kriittinen, mutta emme vieläkään ole luopuneet toivosta löytää keinoja. Merkityksemme suomalaisen urheilun televisioinnille on huomattavan suuri ja taistelemme loppuun asti löytääksemme kaikille osapuolille parhaan ratkaisun, kertoo URHOtv:n operatiivinen johtaja Markku Korhonen kanavan nettisivuilla.

Helsingin Sanomien mukaan kanavan vaihtoehtoja ovat toiminnan myyminen kokonaan, osittain tai kumppanin löytäminen. Kanavalla on velkaa noin seitsemän miljoonaa euroa.

URHOtv on esittänyt viime aikoina naisten ja miesten lentopalloliigaa, Korisliigaa ja jalkapallon Veikkausliigaa. Jalkapalloliiga tiedottaa ensi tiistaina, miten kauden avauskierros 6. huhtikuuta televisioidaan.

URHOtv:n suora lähetys

URHOtv:n toiminnan jatkuminen on vaakalaudalla. Takavuosina kanava tunnettiin erityisesti jääkiekkoliigan ottelujen televisioinnista (Kuva: Mediamonitorin arkisto).

Mediamonitori – URHOtv, HS