Suomi-suosikkien musiikkivideoita Kutoselle

kirjoittanut

kategoriassa

Kutonen-logoRadiokanava Iskelmän musiikkiformaatin mukainen televisio-ohjelma aloittaa Kutosella maanantaina 24.maaliskuuta. Iskelmä TV tarjoaa videoita Suomen musiikkitaivaan kirkkaimmilta tähdiltä neljätoista tuntia viikossa. Tunnin ohjelmat nähdään maanantaista sunnuntaihin kello 13-14 ja 16-17.

Maanantaista lähtien Kutosella nähtävän ohjelman tukipilareina tulevat olemaan Juha Tapio, Suvi Teräsniska, Jenni Vartiainen, Chisu, Lauri Tähkä ja Samuli Edelmann.

– On hienoa, että saamme oman ohjelman, jossa voimme näyttää kotimaisten huippuartistien videoita päivittäin. Nyt voimme tarjota artisteille ja videoiden tuottajille vakituisen kanavan uusien videoiden näyttämiseen. Toivottavasti Iskelmä TV:n kautta voimme edistää musiikkivideoiden tuotantoa Suomessa, toteaa Iskelmän ohjelmajohtaja Ari Ojala.

Mediamonitori


Kommentit

Yksi vastaus artikkeliin “Suomi-suosikkien musiikkivideoita Kutoselle”

  1. ”– On hienoa, että saamme oman ohjelman, jossa voimme näyttää kotimaisten huippuartistien videoita päivittäin.”

    Mitä hienoa ja erikoista siinä on, että yhtiö saa omalle kanavalleen ohjelman? 😀 Kertakaikisen typerä kommentti 😮 .