Trombitin lähetys käyntiin maanantaina

kirjoittanut

kategoriassa

Trombit-logoPääkaupunkiseudulla kuuluu maalis-huhtikuussa tuttu radio, kun jokakeväinen Trombit-projekti putkahtaa ääneen maanantaiaamuna 17. maaliskuuta kello 8. Trombit lähettää netissä ja taajuudella 103,1 MHz. Asema on HEO-kansanopiston radio-ja tv-journalistien sekä urheilujournalistien harjoitteluradio. Radiotaajuudelle tuotetaan ohjelmaa arkisin kello 8-15, jonka jälkeen taajuudella ja nettiradiossa jatkavat erikois- ja urheiluohjelmat. Trombitin nettisivut sisältävät runsaasti opiskelijatoimittajien tuottamia juttuja.

Trombit FM tarjoaa uutissähkeitä, viihde- ja kulttuuriuutisia ja urheilu-uutisia joka arkipäivä. Pääuutislähetys kuullaan kello 12. Erikoisohjelmien kirjoa värittävät kuunnelmat, reportaasit, pakinat, sketsit ja dokumentit.

Trombitin studio on Helsingin Kalliossa.

Mediamonitori