Radio Musan taival alkaa maanantaina

kirjoittanut

kategoriassa

Radio Musa -logoTampereen uusi aikuisille suunnattu musiikkia- ja viihdekanava Radio Musa aloittaa lähetykset maanantaina 10. maaliskuuta taajuudella 100,5 MHz. Radio Musa tarjoaa laajan musiikkivalikoiman lisäksi pirkanmaalaista huumoria, liikenneohjelmia, artistihaastatteluja, aikaihmisten ja seniorien menovinkkejä sekä listaohjelmia. Uuden paikallisradion taustalla on Pispalan Musa Oy, jonka omistavat Aija ja Pentti Teräväinen.

Radio Musan taajuudella kuullaan kotimaan musiikki- ja viihdemaailmasta tuttuja ääniä. Ohjelmaa tekevät muun muassa Tuomo Kaminen, Seppo Tammilehto ja Lasse Finska. Ohjelmistossa on myös STT:n uutisia. Kanava lupaa tiedotteessaan olla aidosti paikallinen radio.

– Radio Musa pysyy päällä yötä päivää, kun ei tarvitse väistellä puhki soitettuja listahittejä, stadin kieltä ja kälättäviä tähtijuontajia, Musan tekijät pamauttavat.

Täysin tuntemattomuudesta Radio Musa ei pelmahda Tampereen radioaalloille. Kanava on toiminut kuudesti tilapäisluvilla puolentoista viime vuoden aikana.

Radio Musan studio vuonna 2014

Aija ja Pentti Teräväinen avaavat uuden paikallisradion Tampereelle (Kuva: Discopress).

Mediamonitori