Kaupunkiradio vauhtiin uudella taajuudella

kirjoittanut

kategoriassa

Kaupunkiradio-logoHelmikuusta toukokuun alkupuolelle Helsingissä toimiva Kaupunkiradio on aloittanut lähetykset taajuudella 92,2 MHz ja netissä. Ohjelmaa Kaupunkiradioon tuottavat Metropolia Ammattikorkeakoulu, Laajasalon opisto, Kallion ja Vaskivuoren lukiot, Nuorten toimintakeskus Happi, Sibelius-Akatemia ja Taideyliopisto.

Kaupunkiradio tarjoaa kuulijoilleen uutta musiikkia ja musiikin teemaohjelmia, ajankohtaista yhteiskunnallista keskustelua ja persoonallisia juontajavetoisia ohjelmia. Kevään aikana kuullaan myös Funky Elephant -festivaalin kanssa yhteistyönä tuotettuja lähetyksiä, Euroviisuja sekä urheiluselostuksia.

Myös EU-vaalit huomioidaan ohjelmistossa ja tavoitteena on välittää tietoa aiheesta erityisesti nuorille. Haastateltavana on ehdokkaita, asiantuntijoita ja kansalaisjärjestöjen edustajia.

Kaupunkiradio joutuu tänä vuonna tyytymään vain 25 watin lähetystehoon, koska suurempitehoiset tilapäiseen käyttöön tarkoitetut taajuudet on jo varattu muille radioille.

Mediamonitori