Yle Keski-Pohjanmaalle parempi kuuluvuus

kirjoittanut

kategoriassa

Yle Keski-Pohjanmaa -logoYle Radio Suomen kuuluvuus voimistuu helmikuun aikana kolmen uuden taajuuden ja yhden tehonkorotuksen ansiosta. Yle Radio Suomelle ja maakuntaradio Keski-Pohjanmaalle tulee lisälähettimet Kokkolaan, Pietarsaareen ja Evijärvelle. Perhon täytelähettimen (95,9 MHz) tehoa lisätään kolmeen kilowattiin. Uudet taajuudet ja tehot poistavat Yle Radio Keski-Pohjanmaan katvealueita.

Perhon lähettimen tehoa korotetaan maanantaina 17. helmikuuta. Kokkolan taajuus 87,6 MHz, Pietarsaaren 96,0 MHz ja Evijärven 90,7 MHz otetaan käyttöön 28. helmikuuta alkaen. Radio Suomella ja Radio Keski-Pohjanmaalla on ollut Keski-Pohjanmaan maakuntaa varten kolme taajuutta. Päätaajuus 97,6 MHz lähettää Kruunupyystä. Perhon apulähettimen lisäksi Radio Suomea ja maakuntaohjelmaa lähetetään Sievin lisälähettimestä (90,3 MHz).

Uudet taajuudet voi tarkistaa Yleisradion jakelusta vastaavan Digitan karttapalvelusta.

Mediamonitori – Digita