Lastenohjelmaa Bassoradion lauantaiaamuun

kirjoittanut

kategoriassa

Bassoradio-logoPääkaupunkiseudulla, Tampereella, Turussa, Jyväskylässä ja Oulussa sekä netissä kuuluva Bassoradio aloittaa lastenohjelman yhdessä Emma-palkitun levymerkki Ipanapan kanssa. Ensimmäinen ohjelma kuullaan 7. joulukuuta. Uusi ohjelma sisältää lasten musiikin lisäksi esimerkiksi lasten juttuja, satuja sekä peli- ja elokuva-arvosteluja. Luvassa on myös kilpailuja ja tehtäviä, jotka kannustavat lapsia muun muassa luovuuteen tai kaupungin luonnon tarkkailuun.

Ohjelmaa juontaa Reetta Ranta, joka on työskennellyt Ylen lasten ohjelmien nettisisältöjen parissa, Sulakkeen Habbo Hotellin brändijohtajana sekä Duudsonien takana olevan Rabbit Filmsin strategisena ja henkisenä johtajana.

Bassoradiolta on toivottu lapsille suunnattuja ohjelmia.

– Yhä suuremmalla osalla kuulijoistamme lapset ovat tulleet osaksi elämää, kertoo Basso Median kaupallinen johtaja Riikka Reunanen.

Ipanapa-lastenohjelma kuullaan lauantaisin 7.12. alkaen kello 8-10 ja uusintana sunnuntaisin kello 8-10.

Mediamonitori


Kommentit

Yksi vastaus artikkeliin “Lastenohjelmaa Bassoradion lauantaiaamuun”

  1. Pasi Komsi avatar
    Pasi Komsi

    Vau, rohkeaa ja oikeansuuntaista toimintaa. Ja ohjelma-aika on ihan nappiin kun tenavat heräävät viikonloppuaamuna, oppivat kyllä kuuntelemaan. Ainahan lapset soittelivat näihin ohjelmiin kun niitä aikanaan paikallisradioita myöten lähetettiin. Muistan ainakin Radio 957:n lähettäneen hyvinkin paljon mm. muori menninkäisen tarinoita ja ihan keskellä arkipäivää sulassa sovussa muiden ’aikuisten’ ohjelmien seassa. Jostain syystä lastenohjelmat katosivat yllätten Yleä myöten radioista, ehkä nyt on huomattu jotain. Hyvä avaus Bassolta 😉