Oi fm:lle ohjelmaa myös Kiteeltä

kirjoittanut

kategoriassa

Oi fm -logoTiistaina Kiteelle laajentunut nuorten kulttuuriradio Oi fm alkaa lähettää myös kiteeläisten tekemiä ohjelmia. Kiteen nuorten ohjelmat tehdään legendaarisessa Monttu-studiossa, josta myös kansainvälisesti menestynyt Nightwish-yhtye on ponnistanut. Kiteen taajuus 87,7 MHz vahvistaa paikallisradion kuuluvuutta Keski-Karjalan alueella. Joensuun ympäristössä taajuutena säilyy 101,5 MHz.

Oi fm tiedotti viime viikolla, että sen ohjelmakarttaan tulee lisää paikallisesti tuotettuja lähetyksiä. Samalla Radio Cityn lähetykset päättyivät joensuulaisradion taajuuksilla.

Syksyn mittaan myös Oi fm:n sisarkanava Iskelmä Rex saa lisätaajuuden. Uusi Lieksan lähetin (92,0 MHz) aloittaa teknisellä radioluvalla, kertoo radion vastaava toimittaja Seppo Mustonen. Koordinoinnin valmistuttua tehoa lisätään.

Mediamonitori