MTV:n myllerryksen tulokset esille

kirjoittanut

kategoriassa

MTV-logoMTV Median kanavien visuaaliset ilmeet ja kanavabrändit uudistuvat tästä päivästä alkaen, kun yhtiön tekemän mittavan muutostyön tulokset julkaistaan. MTV3:ssa uudistus näkyy Seitsemän uutisista alkaen. Sub ja AVA uudistuvat kello 21. Maksukanavilla uudistunut ilme on näkynyt jo sunnuntaiaamuna. Uudistuksen myötä MTV:n maksuttomat kanavat aloittavat nettilähetykset tiistaina 5. marraskuuta alkaen.

Maanantaina mtv3.fi-verkkoportaali uudistuu ja muuttaa nimensä mtv.fi:si. Verkossa tv-ohjelmia välittävän palvelun nimeksi tulee MTV Katsomo. Yhtiön uutistoimitus vaihtaa nimekseen MTV uutiset. Maksu-tv tunnetaan jatkossa nimellä MTV Total. Kanavien nimistä MTV3, Sub, AVA ja Radio Nova säilyvät entisellään, mutta niiden logot uusitaan.

MTV Katsomoon tv-kanavien suoratoisto tulee tiistaina.

– Tuomme tv-kanavat suorana verkkoon porrastetusti. Ensimmäisessä vaiheessa kanavia voi seurata tietokoneelta ja Katsomon mobiilisivustolta. Kehitteillä on myös Katsomon uusi mobiilisovellus, jossa tv-kanavien suoratoistokatselu on keskeisessä roolissa. Lanseeraamme sen myöhemmin, johtaja Jorma Härkönen kertoo.

MTV:n maksulliset kanavat ovat vapaasti katsottavissa 4.-6. marraskuuta.

Mediamonitori – MTV Media