Mediamonitorin uutiset ilman logoja ja kuvia

kirjoittanut

kategoriassa

Mediamonitori julkaisee toistaiseksi kaikki uutiset ilman logoja ja kuvia. Lokakuun lopulla tapahtuneen palvelinvian takia osa logoista ja kuva-arkiston uusista kuvista on tuhoutunut. Niiden saaminen takaisin toimituksen käyttöön vie oman aikansa, joten toistaiseksi sivuston tarjonta on pelkkää tekstiä. Kesän ja alkusyksyn aikana sivuilla olleet, mutta palvelinvian takia kadonneet uutisjutut on tarkoitus palauttaa loppuvuoden aikana. Kaikkia juttuja ei kuitenkaan kyetä palauttamaan.

Keskustelualue Purkki tuhoutui lähes täysin, joten se on ainakin toistaiseksi pois käytöstä. Mediamonitorin toimitus pohtii parhaillaan, tullaanko uusi keskustelufoorumi avaamaan. Uutiskommentointi ja Facebookissa käytävä keskustelu ovat osaltaan syrjäyttäneet perinteisen foorumikeskustelun. Myös Twitter tarjoaa mahdollisuuden kommentoida uutisaiheita. Avainsanana Twitterissä on #mediamonitori.

Mediamonitori


Kommentit

2 vastausta artikkeliin “Mediamonitorin uutiset ilman logoja ja kuvia”

 1. Tommi Raulahti avatar
  Tommi Raulahti

  Toivottavasti tästä episodista on nyt opittu jotain?

 2. Tero Toivonen avatar
  Tero Toivonen

  [quote name=”Tommi Raulahti”]Toivottavasti tästä episodista on nyt opittu jotain?[/quote]

  On todellakin. Varmuuskopiointi tehostuu. Toisaalta sivuston tarjonta tiivistyy, jolloin sen hallitseminen on näillä resursseilla helpompaa.

  Hyviä lääkkeitä tähän: karsiminen ja ulkoistus.