Lyhytaikaisilla radioaalloilla vilkas syksy

kirjoittanut

kategoriassa

Mediamonitorin tilapäiset radioluvat sisältävä taajuuslista on jälleen päivitetty ajan tasalle. Listalle on lisätty muun muassa Turun seudulla lähettävä Maata näkyvissä -festivaalin radioasema Nuotta (93,8 MHz) sekä Groove FM:n tilapäinen taajuus Helsingissä (92,2 MHz). Päivityksiä ovat saaneet myös Nurmeksessa toimiva Hyvärilän radio, Muonion seurakuntaradio Tunturien Kirkko, Scandinavian Weekend Radio ulalla ja AM:llä sekä Mynämäen lukion Radio Taajama.

Teknisellä luvalla lähettävistä 50 watin asemista torstaina ohjelmistoluvan saaneet Spin FM ja Sea FM (Oulu) jatkavat toistaiseksi pikkuteholla. Mediamonitorin varsinainen taajuuslista päivitetään lähiaikoina. Muutoksia on tulossa runsaasti ja niistä tiedotetaan Mediamonitorin Facebook-sivulla.

Mediamonitori