FUN täydentää Tampereen radiotarjontaa

kirjoittanut

kategoriassa

FUN Tampere -logoTampereen seudulle syntyy uusi paikallisradio perjantaina, kun FUN Tampere aloittaa lähetykset taajuudella 89,0 MHz. Uuden kanavan viralliset avajaiset alkavat kello 18.00. Uusi radioasema tarjoaa kuulijoille rock- ja popmusiikkia tamperelaisella värityksellä. FUN Tampereen taustalla on Pohjois-Satakunnan Viestintä Oy, joka pyörittää myös Radio SUNia.

FUN Tampereen avajaisissa äänessä ovat suositut radiojuontajat Heidi Rantala ja muun muassa The Voicelta ja Radio NRJ:ltä tuttu Jyrki Hakanen. Jatkossa kanavalla kuullaan aiemmin Tampereella Radio 957:n aamuja juontanutta Kimmo Hoivassiltaa.

FUN Tampere kuuluu aluksi vain yhdellä taajuudella, mutta sillä on toimilupa myös Ikaalisiin, Parkanoon, Kankaanpäähän ja Poriin. Näillä taajuuksilla lähetykset alkavat myöhemmin. Myös nettilähetykset alkavat myöhemmin.

Liikenne- ja viestintäministeriö on hyväksynyt radioaseman hakemuksen lykätä muiden taajuuksien käyttöönottoa. Muussa tapauksessa FUN Tampereen olisi pitänyt aloittaa samanaikaisesti kaikilla taajuuksilla.

– Uuden radion nimi on tässä tapauksessa enne, tulemme tarjoamaan hyväntuulista paikallisradiota perinteisellä tyylillä, kertoo Pohjois-Satakunnan Viestintä Oy:n radiojohtaja Sammo Hyttilä.

Tulokasradion studio on Radio SUNin yhteydessä Ideaparkissa.

– Tampereelta on puuttunut oma paikallisradio jo jonkin aikaa. Tähän kysyntään FUN Tampere vastaa ja paikallisuus on huomioitu niin musiikissa kuin puheosuuksissakin. FUN Tampere soittaa eniten musiikkia ja yllättää taatusti valinnoillaan, sanoo radioyhtiön tuotannosta vastaava kehityspäällikkö Juha Koivunen.

Mediamonitori


Kommentit

Yksi vastaus artikkeliin “FUN täydentää Tampereen radiotarjontaa”

  1. Tero Flinck avatar
    Tero Flinck

    SENIORILAULAJA SM-KILPAILU lauletaan jo 21. kerran 1.11. klo 15 – tällä kertaa Nokian Kylpylähotelli Edenissä. Mukana 20 finalistia sekä kaksi lauluyhtyettä. Laulajia säestäää Arto Rannan orkesteri ja kilpailun juontaa Lasse Laakso. Finaalissa esiiintyyy myös mestari 2013 Riitta Harmia. Liput 25€, ennakkooon suoraan järjestäjältä Montteeri Oy. Samalla lipulla voi osallistua illan karaoketansseihin. TERVETULOA kannustamaan omaa suosikkia, laulamaan, tanssimaan ja pitämäään hauskaa mukavassa Seniorilaulajien porukassa.