Sarjat, elokuvat ja urheilu pois Kutoselta

kirjoittanut

kategoriassa

Kutonen-logoTV-kanava Kutonen joutuu muuttamaan ohjelmistoaan täyttääkseen sille alun perin annetut toimilupaehdot, kirjoittaa Turun Sanomat. Kutosen tarjonnasta putoavat pois elokuvat, urheilu ja sarjaohjelmat. Niiden jättämää aukkoa kanava aikoo täyttää lisäämällä musiikkiin liittyviä ohjelmia. Kutonen on pakkotilanteessa, sillä sen alkuperäiseen ohjelmistolupaan hakema muutos kariutui valtioneuvostossa viime keväänä.

Kutonen eli entinen The Voice TV lähettää ohjelmistoluvalla, joka edellyttää ohjelmiston keskittyvän musiikkiohjelmiin. TV-ohjelmistoja valvova Viestintävirasto huomautti Kutosta jo viime syksynä, jonka jälkeen kanava haki muutosta toimilupaansa. Nyt Viestintävirasto vaatii Kutoselta lisäselvitystä ohjelmiston muutosaikataulusta. Turun Sanomien mukaan virasto harkitsee jopa uhkasakkoa muutoksen vauhdittamiseksi.

Kutosen taustayhtiön SBS Discovery Television Oy:n toimitusjohtaja Toni Flyckt kertoo lehdelle, että kanavan ohjelmisto on tarkoitus muuttaa lupaehtojen mukaiseksi alkusyksystä. Kanavalla pyöriviä sarjoja jää pois ja jalkapallon Veikkausliiga-ottelut siirtyvät sisarkanava TV5:lle.

Mediamonitori – TS