Teevee.fi yhdistää Areenan, Ruudun ja Katsomon

kirjoittanut

kategoriassa

Uusi palvelu kokoaa yhteen Yle Areenan, MTV Median Katsomon ja Nelonen Median Ruudun tv-sisällöt. Tänään kokeiluversiona aloittanut Teevee-palvelu tarjoaa kolmen suomalaisyhtiön ohjelmat yhdessä osoitteessa. Palvelu on alkuvaiheessa käytettävissä tietokoneella, iPadilla sekä Android-käyttöjärjestelmän tableteilla. Uuden palvelun taustalla on katsojien lisääntynyt tarve saada valita laajasta valikoimasta kiinnostavimmat ohjelmat itselle sopivaan aikaan.

Perinteinen television katselu on laajentunut tableteille, mobiiliin, tietokoneille sekä pelikonsoleille ja tarjonta on monipuolistunut.

– Palvelun tavoitteena on helpottaa suomalaisten televisiokanavien televisio-ohjelmien ja -kanavien katselua. Suosikkiohjelmat löytyvät yhdestä paikasta entistä helpommin ja uusia lempiohjelmia on helppo löytää palveluun koottuja sisältöjä selailemalla, lisäksi ohjelmat voi katsoa haluamallaan päätelaitteella, summaa johtaja Jorma Härkönen MTV Mediasta.

Ylen, MTV:n ja Nelosen omat katselupalvelut eli Areena, Katsomo ja Ruutu säilyvät entisellään.

Mediamonitori – MTV MEDIA, Yle


Kommentit

Yksi vastaus artikkeliin “Teevee.fi yhdistää Areenan, Ruudun ja Katsomon”

  1. Tässähän nyt ei ole yhtään mitään uutta. Samanlaista hommaa tekee mm. http://telkkarille.com ja ampparien netti-tv -osasto.

    En muutenkaan tajua mitä hyötyä näistä on. Suomalaisten tv kanavien tarjonta on muutenkin vähän mitä sattuu