Radio Fun vauhtiin viimeistään syyskuussa

kirjoittanut

kategoriassa

Radio SUN -logoUusi nuorille aikuisille suunnattu radiokanava Fun aloittaa lähetykset syyskuun loppuun mennessä. Uutuusradio kuuluu Tampereen seudulla, Sata-Hämeessä, Kankaanpäässä ja Porissa. Se toimii Pirkanmaalla ja Pohjois-Satakunnassa kuuluvan Radio SUNin rinnalla ja hyödyntää kanavan tekniikkaa. Funin ensimmäinen taajuus Tampereella on jo saanut radioluvan Viestintävirastolta. Asemalle on myönnetty taajuus 89,0 MHz (200 W).

Radiokanavien taustayhtiöstä kerrotaan, että uusi radio on äänessä syyskuun aikana. Parhaillaan ovat käynnissä lähetysjärjestelmän, musiikinhallinnan ja lähetysverkon valmistelutyöt.

Radio SUNin ja Funin taustayhtiö Pohjois-Satakunnan Viestintä Oy on viime vuosina erikoistunut myös kauppakeskusten äänituotantoon. Lokakuussa 2013 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa kuullaan ensimmäistä kertaa myös tilaisuuteen räätälöity äänimaisema, kun Radio SUN ja Tampereen Messut Oy aloittavat uudenlaisen yhteistyön. Yhteistyö alkaa uuden kotona viihtymisen messutapahtuman KotiVision yhteydessä 4.–6.10.2013.

Mediamonitori