Radio Gramox aloitti vihdoinkin

kirjoittanut

kategoriassa

Tampereen Hervannasta lähettävä vanhan musiikin ja asiaohjelmien kanava Gramox on aloittanut lähetykset taajuudella 106,8 MHz. Radio Gramox tarjoaa kuuntelijoille vaihtoehtoista musiikkia valtavirtakanaviin verrattuna. Aseman lähetyksissä soi pääasiassa gramofonimusiikki, jota hyvin harvat radioasemat enää soittavat Suomessa. Radio Gramox lähettää musiikin lomassa ajankohtaisohjelmia ja yöllä on mahdollisesti tulossa aiemmin Tampereelle perustetun Radio Slavan ohjelmaa. Hengellinen Radio Slava ei aloittanut lainkaan lähetyksiä teknisten ongelmien takia.

Radio Gramoxin taustalla on Komsitek Ky, joka ylläpitää myös Järviradio Pirkanmaan tekniikkaa. Gramoxin piti aloittaa lähetykset jo talvella, mutta tekniset syyt viivästyttivät toiminnan käynnistymistä. Gramox lähettää teknisellä radioluvalla, joka sallii enintään 50 watin lähetystehon.

Mediamonitori


Kommentit

8 vastausta artikkeliin “Radio Gramox aloitti vihdoinkin”

 1. Nyt tulee putkiradio oikeuksiinsa! 🙄
  Volumet kaakossa…

 2. Jaahas, taas loppui radio rockin kuuntelu Tampereella. Komeesti gramoxin lähetys pukkaa rockin päälle kun RDS on päällä. Sama toistui viime vuonna sen tekno kanavan kansa, varmaan samat laitteet käytössä. Ottakaa Se RDS lähetys pois päältä!!!

 3. Kiitos RDS ilmoituksesta.
  Selvitämme tuota RDS asiaa, ilmeisesti tuli laitettua sama PI kuin Lake FM:lle aiemmin. Ei kuitenkaan ole sama koodi kuin Radio Rockilla, jotkin vastaanottimet lukevat vain osan koodista ja tekevät omia johtopäätöksiä kun jokin osa PI:stä on yhteneväinen. Näitä on sattunut isommillakn toimijoilla. RDS pidetään kiinni siihen saakka kun ongelma postuu.

 4. Kiitos, nyt kuuluu taas rock 😀

 5. Timo Leppänen avatar
  Timo Leppänen

  Enpä tiennyt Tampereelle luvan saaneesta RADIO GRAMOXISTA mitään, kunnes näiltä Teron sivuilta asian huomasin. Toivotan menestystä radiolle, joka rohkenee soittaa myös vanhempaa musiikkia. Itse en enää savikiekon rahinoista ja suhinoista liiemmin välitä, koska nimenomaan tuotan äänilevyjä CD:lle, jotka on restauroitu ja uudelleen masteroitu savikiekoista – hyvistä ja huonoista sellaisista. Musiikki on edelleen tätä vanhaa, mutta rahina on pois. Lähes 1000 raitaa on tuottanut SALIX AY. Huomioikaa radiot tämä http://www.salix.fi Parasta vanhan saundia – SALIX AY

 6. Tero Toivonen avatar
  Tero Toivonen

  Timolle kommenttina että ei tämä ole Teron sivusto, vaan on täällä muitakin tätä tekemässä.

 7. Sirpa Suontaka avatar
  Sirpa Suontaka

  Ei kai vaan toiminta ole loppunut , kun ei viikonvaihteessa kuulunut kanavalta mitään?