Golden Classics tuo menneen ajan nykypäivään

kirjoittanut

kategoriassa

Radio Golden Classics -logoHelsingissä alkaa kuulua vapunpäivänä uusi kesäradio Golden Classics, joka jatkaa Kiekkoradion taajuudella 93,6 MHz elokuun loppuun saakka. Radio Golden Classics soittaa runsaasti 1950- ja 60-lukujen suosikkimusiikkia ja tarjoilee viihteellistä puhetta suoraan Helsingin Jätkäsaaressa sijaitsevasta Golden Classics Car Show & Cafesta. Aseman taustalla on joukko radioalan ammattilaisia ja luvanhaltijana Kiekkoradion taustayhtiö RK Entertainment Oy. Radioasema lähettää pääkaupunkiseudulla 50 watin teholla.

Radio Golden Classicsin studio sijaitsee keskellä kahvilaa ja autonäyttelyä. Amerikan-autojen ihailemisen lomassa kahvilavieraat voivat seurata radiolähetyksen etenemistä. Huoleton 1950-60 -lukujen meno välittyy radioaalloille, ja cruisailu-henkistä juonnettua ohjelmaa tullaan kuulemaan iltapäivisin ja perjantai-iltaisin. Radio Golden Classicsin pääjuontajana toimii innokas fifties-fani Susanna Nieminen. Lähetyksissä piipahtaa myös vierailevia juontajia.

Musiikkilistalle päätyvät ainakin Elvis, CCR, Chuck Berry, The Beatles, Aretha Franklin, Buddy Holly, Dusty Springfield, The Animals, Cliff Richard, Diana Ross, The Supremes ja Sam Cooke.

Uuden radion ohjelmavirrasta vastaava Juha Kakkuri kertoo, että cruisailijoille on kehitteillä erillisiä teemaohjelmia. Toistaiseksi Golden Classiscs kuuluu ainoastaan ula-taajuudella.

Radion markkinoinnista huolehtii monilla radioasemilla työskennellyt Jari Öystilä.

Mediamonitori


Kommentit

2 vastausta artikkeliin “Golden Classics tuo menneen ajan nykypäivään”

  1. Onko nettiradiota?? En ainakaan löydä mistään?

    Kiitos.

  2. Samuli Holmberg avatar
    Samuli Holmberg

    Löytyykö kanavaa netistä? ihan parasta kamaa! Bibbabbaluba:P