Opinlakeus avautuu Seinäjoen radioaalloille

kirjoittanut

kategoriassa

Opinlakeus-messujen tapahtumat välittyvät keskiviikkona ja torstaina radiotaajuudelle Seinäjoella. Keskiviikkona kello 17.00-20.30 ja torstaina kello 8.00-15.00 avoinna olevan messutapahtuman ohjelmaa voi kuunnella Seinäjoen lähialueella taajuudella 104,9 MHz. Messujen aikana myös Seinäjoki Areenan televisiot näyttävät messujen esiintymislavojen tapahtumia. Kuvauksesta vastaavat Koulutuskeskus Sedun Kurikan toimipisteen opiskelijat ja Seinäjoen ammattikorkeakoulun kulttuurituotannon opiskelijat opettajineen.

Opinlakeus-messut tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden kohdata työnantajia ja koulutuksentarjoajia. Mukana on sekä nuoria että aikuisopiskelijoita. Messutapahtuman ohjelmaan kuuluvat myös Puhumalla Perille -puhetaitokilpailu ja Taitaja9-kilpailu.

Mediamonitori – Opinlakeus