Ilta-Sanomien radiouutiset viidelle kanavalle

kirjoittanut

kategoriassa

Radio Aalto, Radio Rock, Metro FM, Radio SuomiPOP ja Groove FM alkavat välittää Ilta-Sanomien uutisia torstaista 17. tammikuuta alkaen. Uutisia lähetetään puolen tunnin välein kello 6.30-10 ja kerran tunnissa kello 10-17. Uutistoimittajina ovat Matti Välisalo ja Faye Lawson, jotka ovat tuttuja ääniä Nelonen Median radiokanavilta.

– Ilta-Sanomat on johtava iltapäivälehti ja markkinajohtaja Suomessa niin verkossa kuin mobiilissakin. Avaus radion suuntaan on erinomainen lisä sisältökokonaisuuteen, sanoo päätoimittaja Kaius Niemi Ilta-Sanomien nettisivuilla.

Nelonen Median radiot pystyvät uutisuudistuksen jälkeen nostamaan tärkeimmät ja mielenkiintoisimmat aiheet esille.

– Vahvuutenamme on nyt nopea reagointikyky sekä selkeä näkemys siitä, mitkä aiheet kiinnostavat kuuntelijoitamme eniten, kertoo radiotoiminnan johtaja Kari Laakso.

Ilta-Sanomat ja Nelonen Media ovat osa Sanoma-konsernia.

Mediamonitori – IS