Oulun radiot uusiin tiloihin

kirjoittanut

kategoriassa

Radio Pooki -logoSBS Median Oulussa sijaitsevat radiokanavat Radio Pooki, Radio City Oulu ja Iskelmä Oulu ovat muuttaneet uusiin tiloihin. Radiot löytyvät jatkossa osoitteesta Isokatu 8. Uudet tilat remontoitiin marras-joulukuussa ja varsinainen muutto Hallituskadulta tapahtui porrastetusti hieman ennen joulua. Uusien tilojen hankinta tuli eteen kesällä. Kymmeniä vaihtoehtoja käytiin läpi eri puolilta kaupunkia. Radiot joutuivat muuttamaan, sillä niiden tilat oli päätetty vuokrata samassa kiinteistössä toimintaansa laajentavalle yritykselle.

Radio Pookin, Radio City Oulun ja Iskelmä Oulun toimituksissa ja mediamyynnissä Isokatu 8:ssa työskentelee yhteensä 12 henkilöä.

– Muutoksia tehtiin reilusti. Suunnittelimme ja rakensimme uudet studio- ja edit-huoneet. Lopputuloksena saatiin mielestäni tarpeisiimme hyvin toimivat tilat. Samassa yhteydessä uusittiin myös studioiden tekniikka. Lähetysten äänenlaatua on näin saatu parannettua merkittävästi, aluejohtaja Mika Kuki mainitsee.

Nykyinen Radio City Oulu, entinen Radio Mega, on sijainnut aiemmin Kauppurienkadulla, Asemakadulla ja Hallituskadulla. Viimeisimmässä osoitteessa radiolähetyksiä lähetettiin yhdessä Iskelmä Oulun kanssa hieman yli kymmenen vuotta. Reilu vuosi sitten saman katon alle muutti myös Rotuaarilla sijainnut Radio Pookin Oulun toimitus.

Mediamonitori