Radio City laajentaa Lahteen ja Kaakkois-Suomeen

kirjoittanut

kategoriassa

Radio City -logoRadio Cityn lähetykset alkavat kuulua vuodenvaihteen jälkeen Lahdessa, Kotkassa, Kouvolassa ja Lappeenrannassa. Aseman taustayhtiölle SBS Finland Oy:lle on myönnetty neljä teknistä radiolupaa, jotka mahdollistavat Radio City Lahden ja Radio City Kaakon käynnistämisen. Luvat ovat voimassa kolme kuukautta kerrallaan, mutta niihin on mahdollista saada jatkoaikaa ilman lähetystaukoja. Suurin sallittu teho on rajoitettu 50 wattiin.

Lahden radiolupa tulee voimaan tammikuun alussa. Taajuutena on 88,7 MHz. Kotkassa (97,4 MHz), Kouvolassa (104,0 MHz) ja Lappeenrannassa (105,0 MHz) luvat ovat jo voimassa. SBS Finlandin toimitusjohtaja Leena Puntila kertoo, että Radio City aloittaa alkuvuodesta, mutta tarkemmat yksityiskohdat ovat vielä auki.

SBS ilmaisi liikenne- ja viestintäministeriölle lokakuussa olevansa kiinnostunut Radio Cityn laajentamisesta uusille alueille. Ministeriö pyysi tuolloin radiotoimijoilta lausuntoja uudesta radiotaajuuksien käyttösuunnitelmasta. Torstaina 20. joulukuuta julkaistussa käyttösuunnitelman asetuksessa Cityn lähetysverkkoon ei lisätty uusia taajuuksia. Myöskään uusia toimilupia ei asetettu haettaviksi Lahdessa tai Kaakkois-Suomessa.

Mediamonitori


Kommentit

Yksi vastaus artikkeliin “Radio City laajentaa Lahteen ja Kaakkois-Suomeen”

  1. 7.1 ei vielä rokkaa city eikä nostalgiakaan
    täällä lappeenrannassa 🙁