Pohjois-Savoon uusi paikallisradio

kirjoittanut

kategoriassa

Iisalmen seudulla Pohjois-Savossa alkaa kuulua uusi paikallisradio 3. syyskuuta. Paikallisten media- ja viihdealan yrittäjien pyörittämä Radio Sandels kuuluu kahdeksan kunnan alueella Iisalmen ympäristössä taajuudella 106,3 MHz ja laajemmin netissä. Kotimaista musiikkia laaja-alaisesti soittava Radio Sandels panostaa toimitettuihin ohjelmiin. Juonnettua lähetystä luvataan arkipäiviin kello 7-17 ja viikonloppuihin. Lähetyksissä tullaan käsittelemään paikallista kulttuuria, elinkeinoelämää ja matkailua.

Tekijöiden tavoitteena on palauttaa aidosti paikallinen radio Pohjois-Savoon. Asema panostaa ammattimaisuuteen, sillä sen ohjelmantekijöiksi on tulossa media-alan ammattilaisia, joilla on kokomusta radiotyöstä. Yksi nimekkäimmistä toimittajista on pitkään Espanjassa lähettäneen Radio Finlandian päätoimittaja Teva Glad.

Radio Sandelsin taustayhtiön Suomen Lähiradiot Oy:n omistavat yrittäjät Reijo Glad ja Tuomo Malinen.

Mediamonitori


Kommentit

2 vastausta artikkeliin “Pohjois-Savoon uusi paikallisradio”

  1. p-savolainen avatar
    p-savolainen

    Hyvältä kuulostaa! Vielä kun kuuluisi Kuopion seudullakin, niin olisin tyytyväinen.

  2. [quote name=”p-savolainen”]Hyvältä kuulostaa! Vielä kun kuuluisi Kuopion seudullakin, niin olisin tyytyväinen.[/quote]

    Kuuluu nyt ympäri maailman kun nettiradio alkoi kuuluumaan.