Futuradio luovuuden lähteillä

kirjoittanut

kategoriassa

Helsingissä perjantaina 31. elokuuta ja Tampereella lauantaina 1. syyskuuta starttaava kahden viikon radioprojekti Futuradio ryhtyy edistämään työntekijöiden luovuutta. Aseman taustalla on menestystä ohjelmistoalan yritys Futurice Oy, jonka toimipisteiden työntekijöitä Helsingissä ja Tampereella osallistuu erikoisradion ohjelmantekoon. Lähetykset kuuluvat 14. syyskuuta saakka Helsingissä taajuudella 93,6 MHz ja Tampereella taajuudella 106,8 MHz.

Futuradion radiovastaava, projektipäällikkö Tuomas Ahva lupailee kanavan tarjoavan monenkirjavaa ohjelmistoa. Yhtiön työntekijöiden omat ohjelmaideat pääsevät eetteriin, joten tarjolla on DJ-vetoisia musiikkiohjelmia, kuvitteellisia tarinoita ja nörttihuumorilla höystettyä juontoa. Asema piipahtaa ohjelmissaan myös vastikään Helsingissä pidetyssä Assembly-tapahtumassa.

– Tällä kevään aikana kehitetyllä radioprojektilla pyritään edistämään luovuutta ja samalla siten hieman myös kertomaan yrityksestämme, Ahva sanoo.

Hän lisää, että muutamien puhelinsoittojen jälkeen lupa-asiat saatiin kuntoon ja lähetykset päästään aloittamaan tällä viikolla. Futurice saattaa tulla ääneen radiotaajuuksilla uudelleen, jos kokemukset ensimmäisestä kahden viikon lupajaksosta ovat myönteisiä.

Mediamonitori