Radio Sputnik kesäksi Tampereelle

kirjoittanut

kategoriassa

Radio Sputnik -logoVenäjänkielinen Radio Sputnik lähettää tänä kesänä myös Tampereella. Sputnik käynnisti lähettimen torstai-iltana taajuudella 106,8 MHz. Sputnikin ohjelmistolupa on voimassa elokuun loppuun saakka. Radio Sputnik lähettää Tampere-aiheista ohjelmaa joka päivä kello 13.20 ja 19.20.

Viime vuosina Radio Sputnik on kuulunut myös Jyväskylässä Suomen MM-rallin aikana. Toistaiseksi Jyväskylän luvasta ei ole tietoa. Asema lähettää ympärivuotisesti Helsingissä, Porvoossa, Kotkassa ja Lappeenrannassa.

Mediamonitori


Kommentit

Yksi vastaus artikkeliin “Radio Sputnik kesäksi Tampereelle”

  1. Harmi kun tämäkin loppuu kohta, saisi kuulua pysyvästi täällä Tampereen seudullakin. Sen lisäksi jotta musiikkitarjonta on tällä hetkellä parasta mitä näillä kulmilla kuuluu, pysyy myös kielitaito kunnossa!