Pesäpallon pääsarjat välittyvät radiossa ja televisiossa

kirjoittanut

kategoriassa

Superpesis-logoMiesten ja naisten pesäpallon pääsarjan Superpesiksen sarjakausi käynnistyy keskiviikkona 9. toukokuuta. Nelonen Pro on kauden aikana pesäpallon pääkanava, jossa lähetykset käynnistyvät heti kauden avauskierroksen ottelusta Sotkamo-Vimpeli. Nelosen pesäpalloselostaja on Anssi Ritari, kommentaattorina toimii Risto Ojanperä ja studioisäntänä Ville Klinga.

Perinteisen tv-näkyvyyden lisäksi pesäpallo-otteluja voi katsoa netissä VeikkausTV:n kautta. Myös Superpesiksen oma Pesis-TV välittää otteluja suorina lähetyksinä. VeikkausTV:n käyttö edellyttää rekisteröitymistä Veikkauksen palveluihin.

Alueellisista radioista pesäpallon pariin hyppää uutena asemana Kankaanpään Mailan vieraspelit selostava Iskelmä Sastamala. Asema lähettää suorat selostukset Kankaanpään taajuudella 105,3 MHz ja Hämeenkyrön taajuudella 107,4 MHz. Selostajina toimivat Jerry Stenberg ja Matti Länden.

Järviradio selostaa pääasiassa Vimpelin Vedon vierasotteluja. Selostajana on Aleksis Ärje, joka aloittaa urakkansa kauden avausottelusta Sotkamo-Vimpeli. Järviradiosta kuullaan myös Järviseudun kuumat paikallisottelut Vedon ja sarjanousija Alajärven Ankkurien välillä. Ankkurien vieraspeleistä selostetaan lisäksi ainakin toukokuun lopun kamppailu Joensuun Mailaa vastaan.

Radio Jyväskylä selostaa 10.6. pelattavan ottelun Hyvinkää-Kiri. Selostajana on Aleksis Ärje ja kommentaattorina toimii Superpesiksen toimitusjohtaja Petri Kaijansinkko. Radio Jyväskylä saattaa selostaa myös Kirin ratkaisupelejä kauden loppupuolella.

Pudotuspeleissä Järviradio jatkaa ViVen vierasottelujen selostamista. Joensuun Mailan välieräottelu 21. elokuuta kuuluu Iskelmä Rexin taajuudella. Selostajana on Tomi Kaksonen.

Myös muista radioista voi kauden aikana tulla yksittäisiä otteluselostuksia.

Selostamonäkymä Koskenkorvan pesäpallostadionilla

Pesäpallokauden tv- ja radiolähetykset alkavat keskiviikkona 9. toukokuuta. Kuvassa Koskenkorvan pesäpallostadion radioselostamosta nähtynä (Kuva: Jussi Valli).

Mediamonitori