Lomaradio ei aloita vappuna

kirjoittanut

kategoriassa

Edelliskesinä useilla paikkakunnilla toiminut iskelmämusiikin erikoiskanava Lomaradio ei aloita lähetyksiä vappuna. Aseman taustayhtiöstä Extra Viihteestä kerrotaan, että edessä on välivuosi lähetyksistä. Lomaradio ilmoittaa nettisivuillaan ja Facebookissa palaavansa ääneen jälleen vuonna 2013. Ilmoitus on päivitetty nettisivuille vasta keskiviikkona.

Suuren suosion saavuttanut Lomaradio kuului viime kesänä viidellä paikkakunnalla ja netissä. Ohjelmia oli tekemässä lukuisa joukkko iskelmämusiikin ammattilaisia.

Mediamonitori


Kommentit

6 vastausta artikkeliin “Lomaradio ei aloita vappuna”

 1. Mikko Haajamo avatar
  Mikko Haajamo

  😀 Milloin Lomaradion on tarkoitus aloittaa.

 2. Tero Toivonen avatar
  Tero Toivonen

  [quote name=”Mikko Haajamo”]:D Milloin Lomaradion on tarkoitus aloittaa.[/quote]

  Sitä kannattanee kysyä Extra Viihteestä. On mahdollista, että asema ei lähetä lainkaan tänä kesänä. Sellaisen tiedon sain ko. firmasta.

 3. Mirva Welling avatar
  Mirva Welling

  Kesä menee piloille, jos lomaradio jättää tämän kesän väliin. Mitäs sitä sitten kuuntelee, sieltä tuli hyvää musiikkia jota mielellään kuunteli. Työpäivistä tulee tylsiä ilman lomaradiota. 🙁

 4. Tero Toivonen avatar
  Tero Toivonen

  Tilanne on varmasti hyvin ikävä, sillä monet odottavat Lomaradion paluuta eetteriin ja nettistriimiin. Jos kuitenkin käy niin huonosti, että Lomaradio ei toteudu, kannattaa etsiä vaihtoehtoista kuunneltavaa. Täysin Lomaradiota vastaavia asemia Suomessa ei toimi, mutta esimerkiksi Radio Nostalgia, Järviradio, Radio Kajaus ja Radio Pooki ovat osittain iskelmämusiikkia suosivia kanavia. Lisäksi Yle Radio Suomen erikoisohjelmat ja muun muassa Radio SUN tarjovavat kuunteluvaihtoehdon.

  Lomaradion taustayhtiö ei ole hoitanut tiedottamista kunnolla. Nettisivuilla on väärät (eli viime vuoden) taajuudet, mitkä omalta osaltaan aiheuttavat sekaannusta kuuntelijoiden etsiessä suosikkiasemaansa. Myöskään Facebookissa ei ole asiasta mainintaa. Toivottavasti lähetykset alkavat, jolloin tämä episodi voidaan unohtaa.

 5. Marketta Keronen avatar
  Marketta Keronen

  Mikä harmi, viime kesänä oli tosi mukavaa kun kerrankin kuuli erilaista musiikkia mitä yleensä ja tänä vuonna sitä ei sitten tule.

 6. marita avatar

  Miksi meiltä köyhilt tallajilta riistettiin musiikki ilo.. Lomaradio soitti vanhaa, uutta iskelmä musiikkia, tulee mieleen sanonta” viekää tuhkatkin pesästä”.Antakaa lomaradio takaisin eetteriin Suomen kansan iloksi! 🙁