Radio City laajenee Porvooseen

kirjoittanut

kategoriassa

Radio City -logoRadio Cityn kuuluvuus vahvistuu Porvoossa uudella alilähettimellä perjantaina 27. huhtikuuta. City alkaa kuulua taajuudella 104,8 MHz 50 watin teholla. Tekninen radiolupa on voimassa kolme kuukautta kerrallaan. Radio Cityn päätaajuus on 99,4 MHz. Tuolla taajuudella asema aloitti lähetykset tammikuun alussa.

Muista SBS:n omistamista asemista The Voice ja Radio Mega saavat lähiaikoina lisätehoa Oulun seudulle. Molempien radioiden lähettimet siirretään Oulusta Digitan Kiimingissä sijaitsevalle radio- ja tv-asemalle. Yhden kilowatin tehot nousevat kolmeen kilowattiin.

Mediamonitori


Kommentit

2 vastausta artikkeliin “Radio City laajenee Porvooseen”

  1. Ei se alilähetin ole, vaan lisälähetin. Ts. ei paranna kuuluvuutta Latokasken lähettimen kuuluvuusalueella, vaan sen reunalla, ulkopuolella.

    Itään päin kuuluvuus jää taajuudenkin huomioiden melko olemattomaksi Sippolan Aallon ansiosta. Muuten kyllä palvelee Porvoon alueella, missä Latokasken lähete liian heikko tai häiriöllinen Sippolan Vegan vaikutuksesta.

    99,4 MHz laskettu peittoalue (taajuuden ollessa Nostalgialla): http://www.nrj.fi/sites/default/files/admin_pictures/common/nostalgia-peittoalue.jpg .

  2. Mikko Haajamo avatar
    Mikko Haajamo

    😀 Mihin asti tämä porvoon lisähetin oikein kuuluu loviisaan astiko?