Rakkauden Wappuradio laajenee Ouluun

kirjoittanut

kategoriassa

Rakkauden Wappuradio -logoTamperelaisteekkarien kaksi vuotta sitten aloittama vappuradioperinne jatkuu tänä vuonna myös Oulussa. Tampereelta lähettävän Rakkauden Wappuradion ohjelmia voi kuunnella Oulun seudulla 23.-30.4. taajuudella 98,1 MHz (200 W). Tampereen taajuus on tällä kerralla 106,8 MHz (200 W). Lähetyksiä voi muualla kuunnella nettiradiosta. Tampereen ohjelmistoluvasta vastaa Wappuradion Tuki ry ja Oulun luvasta Oulun Teekkarien Radiokerho ry.

Rakkauden Wappuradio tärkeimpiä kuulijaryhmiä ovat tekniikan alan opiskelijat ja yliopistolta jo valmistuneet diplomi-insinöörit, jotka voivat radion myötä palata opiskeluaikojensa vapputunnelmiin. Tekijöiden tavoitteena on kuitenkin saada radion ääreen ihmisiä myös teekkariyhteisön ulkopuolelta.

– Tarkoituksenamme on välittää vapun hulvaton tunnelma kuuntelijoiden korviin ja soittaa juuri sitä musiikkia mistä itse pidämme, vakuuttaa Rakkauden Wappuradion päätoimittaja, tekniikan ylioppilas Teemu Marku.

Myös pääkaupunkiseudulla kuuluu vappuradio. Vappuviikolla taajuudella 89,7 MHz lähettävän Radio Wapun taustalla on Polyteknikkojen Radiokerho ry. Opiskelijavoimin toteutettava Radio Wappu sinkoaa lähetyksensä eetteriin Pasilan linkkitornista 50 watin teholla.

Mediamonitori