Sata megahertsiä Nostalgialle Espooseen

kirjoittanut

kategoriassa

Radio Nostalgia -logoVuodenvaihteessa Uudellamaalla taajuutta vaihtanut Radio Nostalgia hakee lisäkuuluvuutta Espoossa uudella 50 watin täytelähettimellä. Nostalgia alkaa kuulua taajuudella 100,0 MHz Espoon Latokaskesta toukokuun puolivälissä. Radio Nostalgia menetti viime vuoden lopussa alkuperäisen taajuutensa 99,4 MHz Radio Citylle. Samalla lähetyspaikka vaihtui Espoosta Helsingin Metsälään. Uudesta lähetyspaikasta ja matalammasta antennikorkeudesta johtuen Nostalgia ei enää kuulu riittävän hyvin Espoon suunnalla.

Nostalgian päätaajuutena pysyy Helsingin seudulla 105,5 MHz. Asema on taajuusvaihdoksen takia ollut paitsiossa erityisesti Lohjan seudulla, sillä siellä samalla taajuudella toimii Radio Aalto. Olemattomasta tai huonosta kuuluvuudesta on tullut erityisen runsaasti kuuntelijapalautetta juuri Uudenmaan länsiosasta, jossa Nostalgia kuului vuodenvaihteeseen saakka.

Espoon tilapäislupa on aluksi voimassa elokuun puoleenväliin. Sitä seuraava kolmen kuukauden lupajakso on jo myönnetty Viestintävirastosta. Pääkaupunkiseudun lisäksi Nostalgia lähettää tätä nykyä Turun, Tampereen ja Oulun seuduilla.

Mediamonitori