MTV:n kiekkoradion alkuvihellys huhtikuussa

kirjoittanut

kategoriassa

MTV-logoSuomessa ja Ruotsissa pelattavien jääkiekon MM-kisojen aikana tilapäisluvalla toimiva jääkiekkoradio on saanut käyttöönsä yli kolmekymmentä lähetystaajuutta. MTV Oy:n ohjelmistolupa on voimassa 23.4.-20.5.2012. Jääkiekkoradio lähettää lähinnä alle kilowatin tehoisilla lähettimillä, joten aseman kuuluvuus ei ole valtakunnallinen. Esimerkiksi Helsingissä taajuudeksi on tulossa 101,4 MHz.

Lähetysten käynnistymisestä ja muustakin MTV:n jääkiekkotarjonnasta tiedotetaan tarkemmin ensi viikolla. Tietoa taajuuksista voi etsiä Viestintäviraston sivuilta tai Mediamonitorin taajuuslistan lisäosasta.

Mediamonitori


Kommentit

2 vastausta artikkeliin “MTV:n kiekkoradion alkuvihellys huhtikuussa”

  1. Mikko Haajamo avatar
    Mikko Haajamo

    😀 Monesako eri kaupungeissa jääkiekkoradio kuuluu 23.4.-20.5 välisenä aikana.

  2. Partamooses avatar
    Partamooses

    Kummallinen kiekkoradio. Tälläkin hetkellä on menossa puolivälieräottelu Ruotsi-Tsekki, mutta kiekkoradiossa soi vain musiikki. Eikö kaikista (ainakin tärkeimmistä) matseista pitänyt tulla selostus?