AlueTV:n sunnuntailähetykset antenniverkkoon

kirjoittanut

kategoriassa

AlueTV-logoInternetissä toimiva digimedia AlueTV aloittaa lähetykset maanpäällisessä tv-verkossa 4. maaliskuuta. AlueTV näkyy valtakunnallisesti kanavapaikalla 18. Kevään ja alkukesän aikana kanava lähettää yhteensä 14 ohjelmalähetystä. Ne nähdään sunnuntaisin kello 14-15. Ensimmäinen lähetysjakso päättyy 2. kesäkuuta. AlueTV:n taustalla on Euro Tv-News Oy, jonka päätoimipaikka on Rovaniemellä.

AlueTV:n ajankohtaisen ohjelmatuotannon toiminta-alue on yli 700 000 asukkaan Pohjois-Suomi ja Lapin alue sekä muun ohjelmatuotannon osalta koko Suomi. Kanava esittää ihmisen arkeen liittyviä uutis- ja ajankohtaisohjelmia. Ohjelmavalikoimalla kanava pyrkii poikkeamaan muiden tv-kanavien sisällöstä. Kaikki ohjelmat ovat nähtävissä jälkikäteen internetissä puolen vuoden ajan.

Uuden kanavan lähetystekniikasta vastaa Digita. AlueTV:n tilapäinen ohjelmistolupa on voimassa ensi vuoden loppuun asti. Lupaehtojen mukaan ohjelmaa saa olla enintään kahdeksan tuntia viikossa.

Mediamonitori