Uusi lastenradio aloitti netissä

kirjoittanut

kategoriassa

Lastenmusiikkia, kuunnelmia ja satuja lähettävä Lasten oma radio on käynnistänyt lähetykset internetissä uudenvuodenpäivänä. Lasten oman radion ensimmäinen soitettu kappale oli ikisuosikki Minä soitan harmonikkaa, jonka radion kanavaäänet Gommi ja Pommi juonsivat sisään. Kissan ja jäniksen lisäksi Lasten oman radion kanavatunnuksissa kuullaan muun muassa äänisaduista ja lastenkuunnelmista tuttu Inkeri Wallenius sekä monia muita hienoja ääniä lastenkulttuurista.

Lasten oman radion ohjelmisto on monipuolista, hauskaa ja taatusti lapsille sopivaa. Musiikkivalikoima on laaja. Uuden musiikin ohella kuullaan lastenlauluja aina isoäidin lapsuudesta saakka. Kappaleita voi toivoa nettisivun kautta.

Lasten oma radio soi lapsille ja lapsenmielisille joka päivä kello 6.00-21.00. Musiikin lisäksi kanavalla kuullaan satuja ja kuunnelmia, opettavaisia ohjelmia ja huumoria. Arkisin aamut ja iltapäivät ovat vauhdikkaampaa lastenmusiikkia ja keskipäivä on omistettu alle kouluikäisille lapsille.

Aloituspäivän erikoisuudet ovat lastenklassikko 1970-luvulta Kissa Kehrääväinen sekä jännityskuunnelma Mikki ja Hessu ei-ei-maassa.

Lasten omaa radiota voi kuunnella osoitteessa www.lastenradio.fi sekä omalla matkapuhelimella.

Mediamonitori