Radio Aalto valloittaa uusia kaupunkeja

kirjoittanut

kategoriassa

Radio Aalto -logoMyös Radio Aalto laajentaa kuuluvuuttaan uuden vuodenvaihteessa voimaan astuvan toimiluvan myötä. Kaikkiaan Aalto saa kymmenen uutta taajuutta ja lisäksi kahden entisen tehoa nostetaan. Kanavan uudet taajuudet sijoittuvat Hankoon, Iisalmeen, Joensuuhun, Kajaaniin, Kokkolaan, Kouvolaan, Lappeenrantaan, Sysmään, Tornioon ja Varkauteen.

Kouvolan uusi lähetin taajuudella 107,7 MHz toimii Palomäellä paikaten sisäkuuluvuutta kaupungin keskustassa ja täydentäen Anjalankosken lähettimen (104,9 MHz) kuuluvuutta Lahden suuntaan. Radio Aallon uusien lähettimien tehot vaihtelevat 100 watin ja 500 watin välillä. Vanhojen taajuuksien tehot tuplaantuvat Tammelassa (90,1 MHz) yhteen kilowattiin ja Ylöjärvellä (105,6 MHz) kahteen kilowattiin.

Täyden listan taajuusmuutoksista löydät Mediamonitorin Fakta-osion taulukosta.