Radio SuomiPOP kasvattaa kuuluvuuttaan

kirjoittanut

kategoriassa

SuomiPOP-logoRadio SuomiPOP on yksi suurimmista kuuluvuutensa kasvattajista, kun uudet toimiluvat astuvat voimaan vuodenvaihteessa, sillä se aloittaa maanantaiaamuna 2. tammikuuta klo 6.45 lähetyksensä jopa kahdella Radio Novan käytössä olleella suurtehotaajuudella. Hollolan Tiirismaalla kanava saa käyttöönsä taajuuden 104,4 MHz (50 kW) ja Eurajoella taajuuden 106,0 MHz (30 kW). Lisäksi SuomiPOP:n lähetysverkko kasvaa jopa neljällätoista pienempitehoisella taajuudella.

Kanavan muut uudet taajuudet sijoittuvat Haapajärvelle, Hyrynsalmelle, Imatralle, Kruunupyylle, Kurikkaan, Lestijärvelle, Lieksaan, Parkanoon, Pieksämäelle, Raaheen, Sastamalaan, Savonlinnaan, Tervolaan ja Ähtäriin. Näiden lähettimien tehot vaihtelevat sadoista wateista muutamaan kilowattiin.

Täyden listan taajuusmuutoksista löydät Mediamonitorin Fakta-osion taulukosta.