NRJ nostaa tehoja ja käynnistää uusia lähettimiä

kirjoittanut

kategoriassa

NRJ-logoMyös Radio NRJ lukeutuu siihen radiokanavajoukkoon, joka saa vuodenvaihteessa käyttöönsä Novalta perityn suurtehotaajuuden. NRJ:n suurtehotaajuus on Mikkelissä 106,3 MHz ja sen maksimiteho on 30 kilowattia. Lisäksi kanavan entisten lähettimien tehot nousevat useilla paikkakunnilla ja uusiakin lähettimiä otetaan käyttöön.

Tehonnostoja tapahtuu Helsingissä, Lahdessa, Lappeenrannassa, Liperissä, Porissa, Raumalla ja Turussa. Kaikkien edellämainittujen lähettimien teho on jatkossa väliltä 1-3 kilowattia. Uusina paikkoina NRJ:n lähetin käynnistyy Alajärvellä, Haapavedellä, Hangossa, Jämsässä, Karijoella, Karkkilassa, Pieksämäellä, Pihtiputaalla ja Sysmässä. Uusien lähettimien tehot vaihtelevat 500 watista kahteen kilowattiin.

Uuden suurtehotaajuuden, tehonnostojen ja uusien taajuuksien lisäksi tapahtuu myös yksi taajuusmuutos. NRJ siirtyy Kolarissa taajuudelta 106,0 MHz uudelle taajuudelle 91,6 MHz. Lähetysteho säilyy ennallaan taajuusvaihdoksesta huolimatta.

Kaikki taajuusmuutokset on kätevästi nähtävissä Mediamonitorin Fakta-osion taulukossa.

Mediamonitori