Spin FM:llä ja Järviradiolla taajuusmuutoksia

kirjoittanut

kategoriassa

Urbaanimusiikin erikoiskanava Spin FM vaihtaa taajuutta Helsingissä. Uusi taajuus 105,8 MHz otetaan käyttöön perjantaina 30. joulukuuta. Lähetykset jatkuvat 50 watin tehoisina. Järviradion taajuus vaihtuu Helsingissä 28. joulukuuta. Uusi taajuus on 98,5 MHz (50 W). Kaarinassa ja Riihimäellä taajuudet vaihtuvat tammikuun alussa. Kaarinan taajuudeksi tulee 95,9 MHz ja Riihimäen 104,9 MHz.

Järviradio jatkaa lähetyksiä tilapäisluvilla myös Kannuksessa, Kokkolassa ja Kaustisella. Pietarsaaren lähetysten jatkumisesta päätetään myöhemmin.

Riihimäen alueella ohjelmaa Järviradioon tuottavan SCM ry:n toiminnanjohtaja Mika Koivuniemi uskoo uuden taajuuden tuovan asemalla laajemman kuuluvuuden. Nykyinen taajuus 102,3 MHz on pahasti häiriöinen Lahden ja Helsingin lähitaajuuksien takia.

Lisäksi Koivuniemi kertoo, että suuren suosion saavuttaneet Riihimäellä tuotetut suorat lähetykset jatkuvat viikolla 3 eli torstaina 19. tammikuuta kello 19.00-21.00. Lähetykset on kuultavissa Järviradion koko verkossa 21 lähettimen kautta eri puolille Suomea ja nettiradiossa. Riihimäellä tuotettujen hengellisten ohjelmien määrää lisätään merkittävästi alkavana vuonna.

Mediamonitori