Alue-tv-järjestelmä käyttöön uudistettuna

kirjoittanut

kategoriassa

Digita-logoDigita ottaa uudistuneen alue-tv-järjestelmänsä käyttöön torstaina. Muutos tehdään B-kanavanipussa, jossa näkyvät MTV3, Nelonen, Sub, Jim, MTV3 MAX, MTV3 Juniori, MTV3 Leffa, URHOtv ja AdultTV.fi. Kuluttajille muutostyöt näkyvät lyhyinä 1-10 sekunnin katkoksina kello 8.00-16.00 välisenä aikana. Muutos tehdään alueittain koko Suomessa. Digita teki muutoksen jo kertaalleen, mutta joutui palauttamaan järjestelmän ennalleen kuvan ja äänen viiveongelmien vuoksi.

Digita toteuttaa asiakkailleen, esimerkiksi Yleisradiolle ja MTV3:lle, alueelliset televisiosisällöt mahdollistavan palvelualustan. Alue-tv-järjestelmäuudistuksen taustalla on tämän palvelualustan laajennus ja monipuolistaminen tv-kanavien tarpeisiin.

Muutostöiden ei pitäisi aiheuttaa häiriöitä vastaanottimiin. Mikäli ongelmia kuitenkin ilmenee ja haluttu kanava ei näy normaalisti, kannattaa käydä toisella tv-kanavalla ja palata takaisin haluamalleen kanavalle. Vaihtoehtoisesti voi käynnistää vastaanottimen uudelleen tai palauttaa tehdasasetukset.

Mediamonitori – Digita