Ylivieskan Make@radio lähettää jälleen

kirjoittanut

kategoriassa

Ylivieskan ammattiopiston harjoitteluradio Make@radio on palannut ääneen Pohjois-Pohjanmaalla. Make@radion lähetykset alkoivat maanantaina 28. marraskuuta ja ne jatkuvat ensi helmikuun loppupuolelle. Lähetykset kuuluvat taajuudella 105,4 MHz, mutta ohjelmaa voi kuunnella myös netissä. Lisäksi tarjolla on nettikamerakuvaa radiostudiosta.

Make@radion lähetyksistä vastaa 25 ammattiopiston media-assistenttiopiskelijaa. Ohjelmisto sekä aseman musiikki ja nettisivut noudattavat opiskelijoiden mieltymyksiä. Sivuilla on tarjolla linkit sosiaalisen median palveluihin, palauteboksi ja kuvagalleria radiontekijöistä.

Vuonna 2011 lähettäneistä oppilaitosradoista saa lisätietoa Mediamonitorin erikoisosiosta.

Mediamonitori


Kommentit

Yksi vastaus artikkeliin “Ylivieskan Make@radio lähettää jälleen”

  1. Janne,N avatar

    Juu lähetin lähettää tänä vuonna mono lähetyksenä ja puolta pienemällä teholla! 🙁