Radio Mantasta Iskelmä Sastamala

kirjoittanut

kategoriassa

Radio Manta -logoPari vuosikymmentä itsenäisenä paikallisradiona Lounais-Pirkanmaalla toiminut Radio Manta liittyy Iskelmä-ketjuun vuodenvaihteessa. Asiasta kertovan Alueviestin mukaan suurin osa Radio Mantan nykyisistä ohjelmista katoaa uudistuksen tieltä. Paikallisuutisten ja paikallismakasiinin lisäksi vanhoista ohjelmista säilyvät kerran kuukaudessa perjantaisin lähetettävä Belairin penkillä, jumalanpalveluslähetys Tyrvään kirkosta ja Vammalan Lentopallon vieraspeliselostukset.

– Emme lähde rikkomaan valtakunnallisesti hyväksi koettua ja tunnustettua linjaa, mutta tuomme mukanamme myös jotakin tuttua ja turvallista Radio Mantasta, kertoo päätoimittaja Maija Latva Alueviestille. 1,1 miljoonaa viikkokuuntelijaa tavoittava Iskelmä on Latvan mukaan vahva brändi. Iskelmän kohderyhmä on tärkeä myös Radio Mantan asiakkaille, Latva näkee.

Iskelmään liittyminen ei vaikuta radion omistukseen. Toimilupa säilyy Kustannusliike Aluelehdet Oy:llä. Myös markkinointiyhteistyö Huittisista johdetun Iskelmä Satakunnan kanssa jatkuu.

Mediamonitorin tavoittama Kustannusliike Aluelehdet Oy:n toimitusjohtaja Sami Latva ei vielä osaa sanoa, vaikuttaako Iskelmä-yhteistyö henkilöstön määrään. Uudella konseptilla haetaan Latvan mukaan joka tapauksessa kustannustehokkuutta. Radio Mantalla ja saman omistajan Alueviestillä on yhteinen toimitus.

Radio Manta on toiminut vuodesta 1989. Se lähettää Sastamalassa taajuudella 101,2 MHz. Ylöjärvellä taajuus on 107,4 MHz ja Kokemäellä 98,0 MHz. Iskelmä Sastamala pyrkii välttämään päällekkäisyyksiä Iskelmä Satakunnan ja Iskelmä Tampereen kanssa. Asema on anonut Ylöjärven linkkitornissa sijaitsevan lähettimen siirtämistä Hämeenkyröön ja Kokemäen Peipohjassa toimivan lähettimen muuttamista Kankaanpäähän.

Tuleva Iskelmä-yhteistyö tuo mukanaan myös teknisiä uudistuksia. Studiota uusitaan ja lähettimiin kytketään RDS-laitteet.

Mediamonitori – Alueviesti


Kommentit

Yksi vastaus artikkeliin “Radio Mantasta Iskelmä Sastamala”

  1. Otan osaa…