Nelosen radioille uusia tuottajia ja juontajia

kirjoittanut

kategoriassa

Radio Rock -logoNelonen Median radiokanavat Radio Aalto ja Radio Rock vahvistuvat uusilla tekijöillä. Radio Aallon uusina tuottajina toimivat Kati Launiainen ja Annika Takaniemi. Molempien radioiden uutena sisältötuottajana aloittaa Karolina Huuhtanen. Radio Rockin uusina juontajina syyskuun alussa aloittivat Wallu Valpio ja Laura Vähähyyppä. Uudella ohjelmapaikalla Radio Rockin päivässä kuullaan juontaja Jone Nikulaa.

Sisältötuottaja Karolina Huuhtanen, 36, vastaa Nelonen Median radiokanavien ohjelmapromootioista ja tapahtumista sekä niiden kehittämisestä että kaupallistamisesta. Huuhtasella on kymmenen vuoden kokemus radiopromootioista. Hän on vaikuttanut muun muassa NRJ:llä, Iskelmässä, Radio Cityssä, Kiss FM:llä ja The Voicella.

Radio Aallon tuottajana toimiva Kati Launiainen, 36, vastaa Radio Aallon iltapäiväohjelmien tuottamisesta. Launiaisella on kuudentoista vuoden kokemus media-alalta. Toimittajan, juontajan ja tuotantopäällikön tehtävät ovat tulleet tutuiksi muun muassa työskentelystä Moskito Televisionilla, Broadcastersilla, FremantleMedialla, Metronome Film&TV:llä, Idealist Groupilla ja Kiss FM:llä.

Radio Aallon toisena tuottajana aloittanut Annika Takaniemi, 38, vastaa Radio Aallon Kovan Päivän Päivän tuottamisesta. Takaniemi tuli taloon NRJ:ltä, jossa hän toimi tuottajana ja toimittajana. Takaniemi on aiemmin työskennellyt muun muassa Helsingin Sanomien kuvatoimituksessa sekä Ylen uutisten kuvatoimituksessa.

Mediamonitori


Kommentit

Yksi vastaus artikkeliin “Nelosen radioille uusia tuottajia ja juontajia”

  1. Onnittelut avatar
    Onnittelut

    Milloin kuulemme Annikan (Takaniemi) ääntä. Onnittelen Annikaa uudesta työstä, mutta se ääni…

    Kuuntelija