Körttiradio äänessä Iskelmätoive Oulussa

kirjoittanut

kategoriassa

Herättäjä-Yhdistyksen herättäjäjuhlat kuuluu viikonlopun aikana Iskelmötoive Oulun taajuudella 98,7 MHz. Lähetykset Oulussa pidettävästä hengellisestä kesätapahtumasta alkavat perjantaina kello 15.45. Körttiradion ohjelmaa kuullaan taajuudella kello 20:een. Lauantaina Iskelmätoive Oulu välittää Körttiradiota kello 8.15-20.30 ja sunnuntaina kello 7.45-16.00. Körttiradiota voi kuunnella myös internetissä sekä pääkaupunkiseudulla taajuudella 100,0 MHz koko viikonlopun ajan.

Juhlapuheita, haastatteluja ja seuroja lähettävän Körttiradion kuuluvuus laajenee Pohjois-Savoon sekä Etelä- ja Keski-Pohjanmaalle, kun Iskelmä Oikea Asema Iisalmi, Iskelmä Oikea Asema Kuopio ja Iskelmä Pohjanmaa lähettävät herättäjäjuhlaohjelmaa. Taajuuksilla kuullaan seuroja, vuoroveisuuta, raamattutunteja ja jumalanpalvelus.

Herättäjäjuhlat järjestävät Herättäjä-Yhdistys ja Oulun seurakuntayhtymä. Se on herännäisyyden suurin vuosittainen tapahtuma.

Mediamonitori