C Music Radio aikoo soittaa hitit ennen muita

kirjoittanut

kategoriassa

C Music Radio -logoOulussa perjantaina 10. kesäkuuta aloittanut C Music Radio lupaa soittaa tuoretta hittimusiikkia vuorokauden ympäri. Uusi radiokanava lähettää Oulun seudulla taajuudella 88,8 MHz. Kesän ohjelmistolupa on voimassa aluksi 1. syyskuuta saakka. Lähetykset kuuluvat myös netissä.

C Music Radio lupaa soittaa taajuudellaan ensimmäisenä maailmalla pinnalle nousevia hittejä, yleensä aiemmin kuin muut suomalaiset radioasemat ehtivät reagoida. Kanavan musiikkilinja on suunnattu pääasiallisesti alle 45-vuotiaiden kaupunkilaisten tarpeisiin. C Music Radiota tehdään paikallisella osaamisella ja puhtaalla intohimolla radion tekemiseen. Aseman taustalla on myös ulkomailta oppia ammentaneita radioalan osaajia.

– C on meille brändinimi, se voi tarkoittaa näkemistä (see) tai merta (sea). Myös sävel c liittyy musiikkiin, ja nimessä haluamme painottaa, että olemme niin sanottu oikea musiikkiasema, C Music Radion taustayhtiö Nordic Palvelu Oy:stä kerrotaan.

Uusi radio haluaa osallistua myös hyväntekeväisyyteen. Aseman mainoskampanjoiden tuotoista osa lahjoitetaan lyhentämättömänä Pohjois-Suomen Syöpäyhdistyksen toimintaan.

Nordic Palvelulla on ohjelmistolupa myös Jyväskylään taajuudelle 106,4 MHz. Yhtiö ei ainakaan alkuvaiheessa aio lähettää Jyväskylässä.

Mediamonitori