Trombit FM:n urheilu selostaa ja raportoi

kirjoittanut

kategoriassa

Trombit-logoTrombit FM:n urheilutoimitus seuraa tiiviisti pääkaupunkiseudun palloilulajien pudotuspelejä sekä muuta urheilua nuorekkaalla ja ennakkoluulottomalla otteella. Maanantaina käynnistyvän harjoitteluradio Trombit FM:n illoissa ja viikonlopuissa kuullaan selostuksia SM-liigan pudotuspeleihin selvinneen Espoon Bluesin otteluista. Ohjelmistossa on lisäksi valikoituja selostuksia jalkapallosta ja koripallosta sekä raportointia jääkiekosta, salibandysta ja hiihdon SM-kisoista.

HEO Mediapajan urheilujournalismin opiskelijat tuottavat lähetyksiä taajuudella 103,1 MHz kuuluvalle Trombit FM:lle 21.3.-15.4. Suoria otteluselostuksia on luvassa viikoittain kolmesta neljään. Muina päivinä ohjelmistossa on erilaisia urheiluun liittyviä keskusteluohjelmia.

Trombit FM:n urheilutoimittajien pääyhteistyökumppaneina ovat Espoon Blues, Salibandyliigassa pelaava Espoon Oilers ja Korisliigan Tapiolan Honka. Myös muiden pääkaupunkiseudun joukkueiden otteita pidetään silmällä. Jalkapallossa tämä tarkoittaa liigacupissa pelaavien HJK:n ja FC Hongan peliraportointia. Oman osansa saavat myös jääkiekkopudotuspelejä pelaavat HIFK ja Jokerit sekä A-nuorten SM-lliga.

Trombit on myös paikalla Kuopiossa hiihtolajien SM-kisoissa 25.-27.maaliskuuta. Toimittaja Tero Lääkkö tekee kisapaikalta suoria puhelinraportteja ja haastatteluita lähetyksiin.

Urheilun ohjelmatarjonta elää vielä eri lajien pudotuspeleistä riippuen. Tuoreimmat ohjelmatiedot löytyvät aina osoitteesta www.trombit.net, jossa on toiminnassa maanantaista alkaen myös laajasti urheilua seuraava sivusto sekä Trombitin nettiradio, jonka kautta selostuksia voi kuunnella missä päin maata tahansa.

Mediamonitori


Kommentit

Yksi vastaus artikkeliin “Trombit FM:n urheilu selostaa ja raportoi”

  1. 🙂
    Trombit fm sai siis toimiluvan.
    Kauanko se toimilupa nyt kestää!