TV-ohjelmistoluvilla neljä hakijaa

kirjoittanut

kategoriassa

Liikenne- ja viestintäminisreriö -logoValtioneuvosto päättää uusista television ohjelmistoluvan saajista tämän kevään aikana. Lupahakemuksia saapui liikenne- ja viestintäministeriöön kaikkiaan neljä, joista kolme koskee pääkaupunkiseudun lähetyslupaa UHF G -verkossa ja yksi UHF-ohjelmistolupaa Seinäjoen seudulle. Kanavanippuihin on mahdollista myöntää ohjelmistolupia sekä teräväpiirto- että tavallisille ohjelmistoille.

Pääkaupunkiseudun lähetysverkosta vastaa Anvia Oyj ja Seinäjoen alueverkosta Toiminimi Satman. Pääkaupunkiseudulle ohjelmistolupaa hakivat Discovery Communications Europe Limited (Animal Planet ja Discovery Channel), FRANCE 24 ja SBS Finland Oy. Seinäjoella luvanhakijana on paikallinen Seinäjoki TV Oy, jolla on tilapäinen ohjelmistolupa.

Mediamonitori – LVM