Dorozhnoe Radio hiljeni toistaiseksi

kirjoittanut

kategoriassa

Dorozhnoe Radio -logoUseilla teknisillä radioluvilla ja tilapäisillä ohjelmistoluvilla lähettänyt venäläinen Dorozhnoe Radio on lopettanut lähetykset Suomessa toistaiseksi. Dorozhnoe Radion viimeisin lupakausi päättyi viime lauantaina. Asema on kuulunut noin vuoden ajan eripituisissa jaksoissa muun muassa pääkaupunkiseudulla, Porvoossa, Kymenlaaksossa, Savonlinnan ympäristössä ja Lahdessa.

Venäjän suurimpiin kaupallisiin radioasemiin lukeutuva Dorozhnoe Radio havitteli pitkäaikaista toimilupaa Suomeen vuosiksi 2012-2019, mutta jäi rannalle valtioneuvoston myönnettyä taajuudet Radio Sputnikille.

– Tällä hetkellä toimintamme on keskeytetty. Voin vain todeta, että emme lähetä Suomessa huhti-toukokuussa, kommentoi Dorozhnoe Radion PR-johtaja Anna Petrova.

Pietarissa pääkonttoriaan pitävä asema lähettää Suomen itärajan tuntumassa useilla taajuuksilla. Suomen puolelta tapahtuneet lähetykset oli suunnattu lähinnä maassamme asuville venäläisille ja täällä vieraileville matkailijoille.

Mediamonitori


Kommentit

10 vastausta artikkeliin “Dorozhnoe Radio hiljeni toistaiseksi”

 1. Simakuutio avatar
  Simakuutio

  Uutisesta sai sen kuvan, että radioasema olisi nyt vaientunut. Näinhän ei tietenkään ole (se on helppo itse todentaa) vaan radiolähetys jatkuu edelleen ja päättynee… no, joskus jos on päättyäkseen.

 2. Simakuutio avatar
  Simakuutio

  Ja itse itseäni korjaten… lähettimet on kuin onkin sammutettu… joten vedetääs äskeinen takaisin. Itseasiassa Moderaattori voisi olla julkaisematta kumpaakaan näistä kommenteista 🙂

 3. Tero Toivonen avatar
  Tero Toivonen

  Kaikki sisällöltään asiaan liittyvät kommentit julkaistaan. Toimitukselle kannattaa lähettää suoraa palautetta Palaute-osion kautta etusivun vasemmasta sivupalkista, mikäli ei halua kommentteja julkaistavaksi artikkelien yhteydessä.

  Dorozhnoe Radion Suomen lähettimet on suljettu, sillä ohjelmistoluvat ja Porvoon radiolupa ovat päättyneet.

 4. Jevgenija Kramarenko avatar
  Jevgenija Kramarenko

  Paras venäjäkiellinen radiokanava Suomessa. Kymennen kerta paremmin kuin Sputnik. Ei vain minun mielipide.

 5. [quote name=”Jevgenija Kramarenko”]Paras venäjäkiellinen radiokanava Suomessa. Kymennen kerta paremmin kuin Sputnik. Ei vain minun mielipide.[/quote]
  Olen niiin samaa mieltä! Harmillista kun kanava hiljeni jälleen.
  Kiitokset kuitenkin Mediamonitorille joka pitää meidät epätietoiset ajantasalla 🙂
  Dorozhnoen paluuta odotellen

 6. Harmi kun loppui! Parasta musiikkia mitä radiosta löytyi,ja venäjänkielen kurssilaiselle hyvää harjoitusta!Nyt jurppii! Muijakin ihastui autossa kanavan musiikitarjontaan!

 7. Toivon, että dorozhnoe radio aloittaa jälleen mahdollisimman pian kuulumaan Helsingissä. Parasta musiikkia, mitä voi toivoa!

 8. Hyvää ja melodista ,vaihtelevaa musiikkia tuli jota jaksoi kuunnella…toivottavasti kuullaan vielä. 🙁

 9. Eikö olisi mitenkään mahdollista saada kuunella jälleen Suomessa tätä kanavaa..?

 10. Sepe 454 avatar

  [quote name=”Lena”]Eikö olisi mitenkään mahdollista saada kuunella jälleen Suomessa tätä kanavaa..?[/quote]

  Nettiradion kautta kyllä onnistuu näin kotosalla ollessa. Vähän köyhää kyllä, mutta huomattavasti tyhjää parempi.
  Mene heidän kotisivulleen, ja klikkaa keltaista palkkia. Siitä se lähtee.